Συμμετοχή στο Πανελλήνιο Ουρολογικό Συνέδριο

Θεσσαλονίκη 8/10/2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το Ινστιτούτο Μελέτης Ουρολογικών Παθήσεων (ΙΜΟΠ) συμμετέχει στο 21ο Πανελλήνιο Ουρολογικό Συνέδριο, που πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο HILTON, 11-14 Οκτωβρίου 2012, με όλο του το επιστημονικό και διοικητικό δυναμικό και με δικό του εκθεσιακό χώρο.

Στο περίπτερο Νο 5, οι συμμετέχοντες στο συνέδριο επαγγελματίες υγείας έχουν την δυνατότητα να πληροφορηθούν τις δραστηριότητες του ΙΜΟΠ και κυρίως να ξεναγηθούν στον νέο μεγάλο Ουρολογικό ιστότοπο www.imop.gr που δημιούργησε.

Οι επισκέπτες αφού περιηγηθούν στον ιστότοπο, καλούνται να  εγγραφούν ως μέλη ώστε να έχουν  πρόσβαση στις σελίδες των ειδικών που περιέχουν σειρά μαθημάτων, εργαλείων και εφαρμογών χρήσιμων στην καθημερινή ιατρική τους πράξη.

Στο συνέδριο θα λειτουργήσει για πρώτη φορά και το URO Connect, μια μοναδική εφαρμογή που φιλοξενείται στο www.imop.gr  για την κοινωνική δικτύωση των Ουρολόγων (social media). Το ΙΜΟΠ καλεί τους συναδέλφους Ουρολόγους να μετάσχουν στο δίκτυο και να μοιράζονται σκέψεις, προβλήματα, περιστατικά, χιούμορ, μουσική, βίντεο, επαγγελματικές ή ταξιδιωτικές εμπειρίες.  

Are you social?  U R Connected!