Βραβείο Νέος Ηγέτης στην Ουρολογία

To ΙΜΟΠ προκηρύσσει για πρώτη φορά το Βραβείο «Νέος Ηγέτης στην Ουρολογία». Πρόκειται για την πλέον εμβληματική διάκριση κύρους και προσφοράς Έλληνα Ουρολόγου και απονέμεται ανά διετία σε Ουρολόγο ηλικίας έως 50 ετών, που έχει να επιδείξει εξαίρετη εκπαιδευτική και ερευνητική παρουσία στον Ελληνικό και διεθνή χώρο και συγχρόνως μέγιστη συμβολή στην εκπαίδευση και πρόοδο του Έλληνα Ουρολόγου.

Κριτήρια αξιολόγησης. Πέρα απο το βιογραφικό, στο οποίο πρέπει να αποδεικνύεται σαφώς η διεθνής αναγνώριση του υποψηφίου, τα κριτήρια θα εστιαστούν στα ακόλουθα:

•    Δραστηριότητες του υποψηφίου που έχουν ανοίξει νέους δρόμους στον Έλληνα Ουρολόγο, τον εμπνέουν και τον καθοδηγούν στην καθημερινή Ουρολογική πράξη. 

•    Η συνολική πορεία του υποψηφίου ώστε να αποτελεί κοινωνό α) επιστημονικού/ακαδημαϊκού ήθους, β) γνώσης και γ) αναζήτησης της επιστημονικής αλήθειας.

 

Υποψηφιότητες.  Οι αιτήσεις από τους υποψηφίους θα γίνονται ηλεκτρονικά στην διεύθυνση του ΙΜΟΠ info@imop.gr. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής είναι η 16η Φεβρουαρίου 2014.

Επιτροπή βράβευσης: Αποτελείται από διακεκριμένους ακαδημαϊκούς δασκάλους, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν σύντομα. Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΜΟΠ είναι συντονιστής της Επιτροπής χωρίς δικαίωμα ψήφου.

Χρηματικό έπαθλο. Το βραβείο συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο 5.000 ευρώ, για να ενισχύσει αποκλειστικά τις ερευνητικές προσπάθειες του τιμώμενου.

Απονομή του βραβείου. Κατά τη διάρκεια του Ελληνικού Διαδραστικού Σχολείου Ουρολογίας στην Πορταριά (22/3/2014).